23 en 24 mei 2022

  Gebouw 1931, 's Hertogenbosch

   

  Geobuzz 2022

   

  Op 23 en 24 mei 2022 vindt de Geobuzz plaats in gebouw 1931 in 's Hertogenbosch. Twee dagen lang vertellen exposanten alles over hun producten, innovaties en dienstverlening en is er een congresprogramma te volgen. Ook wij kijken er naar uit je op de Geobuzz te ontmoeten.

  Op de tweede dag van de Geobuzz staat het thema digitale tweelingen centraal. Grote vraag is hoe deze technologie ons land gaat helpen om de maatschappelijke opgaven aan te pakken.

  Staf Depla opent plenair het thema digitale tweelingen. Staf gaat in gesprek met Henk Scholten (Geodan), Bart Brink (RHDHV) en Karin Akkers (gemeente Den Bosch) over de bijdragen van digitale tweelingen. Wat blijft er na de hype over van alle verwachtingen en wat gaat het ons echt helpen?

  In zogenaamde beschouwburgen duiken Theo Thewessen en Jan Bruijn de rest van de dag in drie verschillende sessies de diepte in met diverse experts. Het publiek dat zich aansluit, nodigen we uit om ook zelf te reflecteren op wat er wordt besproken, om vragen te stellen en mee te praten.

  De toegang tot de Geobuzz is gratis.

   

  > Aanmelden voor de Geobuzz