22 en 23 november 2021

  Gebouw 1931, 's Hertogenbosch

   

  Geobuzz 2021

   

  Op 22 en 23 november 2021 vindt de Geobuzz plaats in gebouw 1931 in 's Hertogenbosch. Twee dagen lang vertellen exposanten alles over hun producten, innovaties en dienstverlening en is er een congresprogramma te volgen. Op 22 november organiseren het ministerie van BZK en Geonovum er hun vierde geo-inspiratiedag in het streamingtheater op de beursvloer. En op 23 november levert Jan Bruijn een bijdrage aan het congresprogramma rond Digital twins.

   

  22 november: Geo-inspiratiedag op Geobuzz

  Hoe helpen gegevens, in combinatie met modellen en visualisaties, om inzicht te krijgen in de leefomgeving? Hoe maak je zichtbaar wat je niet kan zien?

  Luister 22 november naar hoe Deventer digital twins inzet om maatschappelijke vraagstukken op te pakken, hoe de politie ze gebruikt om evenementen veilig te organiseren. En welke rol ze speelt in de bouw van de Zalmhaventoren in Rotterdam. Je vindt ons op de beursvloer in het streamingtheater van 11.00 tot 15.00 uur.

  Rondom het theater kan je 22 november ook zelf ervaren hoe het is om onder de Lekdijk te lopen èn kan je een unieke kijk werpen ònder de hoogste toren van de Benelux!

  23 november: digitale tweelingen voorbij de hype

  Op de tweede dag van de Geobuzz staat het thema digitale tweelingen centraal. Grote vraag is hoe deze technologie ons land gaat helpen om de maatschappelijke opgaven aan te pakken.

  Staf Depla opent plenair het thema digitale tweelingen. Staf gaat in gesprek met Henk Scholten (Geodan), Bart Brink (RHDHV) en Karin Akkers (gemeente Den Bosch) over de bijdragen van digitale tweelingen. Wat blijft er na de hype over van alle verwachtingen en wat gaat het ons echt helpen?

  In zogenaamde beschouwburgen duiken Theo Thewessen en Jan Bruijn de rest van de dag in drie verschillende sessies de diepte in met diverse experts. Het publiek dat zich aansluit, nodigen we uit om ook zelf te reflecteren op wat er wordt besproken, om vragen te stellen en mee te praten.

  De toegang tot de Geobuzz is gratis.

   

  > Aanmelden voor de Geobuzz