In de proeftuin BGT mutatiesignalering onderzoekt het Kadaster samen met deelnemende bedrijven hoe AI algoritmen toegepast op beeldmateriaal zoals luchtfoto’s en satellietbeelden de huidige manier van mutatiesignalering kunnen verbeteren. Op dinsdag 18 mei van 13.30 uur tot 16.00 uur worden de resultaten van de proeftuin BGT mutatiesignalering gepresenteerd.

Kunstmatige intelligentie voor mutatiesignalering is een veelbelovende techniek. Er is veel in te ontdekken en nog veel te onderzoeken. In deze sessie kijken we terug op een half jaar experimenteren. In een creatieve, interactieve sessie leggen we uit welke technieken we hebben gebruikt en welke resultaten dat opleverde. We kijken er naar uit om je te inspireren en om te bespreken wat er komend jaar met deze technologie bereikt zou kunnen worden.

Ben jij bronhouder, software ontwikkelaar, of heb je belangstelling voor kunstmatige intelligentie in combinatie met beeldmateriaal? Schrijf 18 mei dan alvast in je agenda en meld je vast aan.

Tags: AI